Morg Önünde Ailelerin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Morg Önünde Ailelerin Bekleyişi Sürüyor

Siirt'teki Botan Çayında aniden yükselen suya kapılan 6 kişiden 5'inin cesedi bulunmasının ardından morg önünde ailelerin bekleyişi sürüyor.

25.08.2014 13:38  Güncelleme: 13:56

Morg önünde ailelerin bekleyişi sürüyor - SİİRT

Botan Çayı'ndaki ani su yükselmesi

- Siirt'teki Botan Çayı'nda aniden yükselen suya kapılan 6 kişiden 5'inin cesedi bulunmasının ardından morg önünde ailelerin bekleyişi sürüyor

- Olayda yaralı olarak kurtulan 5 kişiden 3'ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 2'sinin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor

SİİRT - Siirt'teki Botan Çayı'nda aniden yükselen suya kapılan 6 kişiden 5'inin cesedi bulunmasının ardından morg önünde ailelerin bekleyişi sürüyor.

Olayda yaralı olarak kurtulan 5 kişiden 3'ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 2'sinin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Meydandere köyü mevkisinde piknik yaparken Botan Çayı'nın sularına kapılan 6 kişiden 5'nin cesedine Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri, Siirt Belediyesi ve jandarma ekiplerince başlatılan arama kurtarma çalışması sonucu ulaşırken, kayıp olan bir kişinin ise arama çalışması ise sürüyor.

Morg Önünde Ailelerin Bekleyişi Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Morg Önünde Ailelerin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement