Motosiklet Sporcusu Razgatlıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Sporcusu Razgatlıoğlu Açıklaması

Motosiklet Sporcusu Razgatlıoğlu Açıklaması

"Hedefim Kenan Sofuoğlu gibi başarılı bir sporcu olmak"

17.07.2014 15:12

Redbull Motogp Rookies Kupası'nın Almanya'da yapılan 6'ncı ayağında birinci olan Toprak Razgatlıoğlu, Alanya'da ziyaretlerde bulundu.

Razgatlıoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Ziyarette birincilik kupasıyla gazetecilere poz veren Razgatlıoğlu, Redbull Motogp Rookies Kupası'nda ilk birinciliğini kazandığını söyledi.

Yarışmaya iyi hazırlandığını dile getiren Razgatlıoğlu, "Başladıktan sonra ara açıldı ama arayı kapatıp ön grubu yakaladım. Birinci sıradakinin düşmesiyle ilk sıraya çıktım. Mücadele sonucunda da birinci oldum. İnşallah tüm yarışlarda bu duyguyu yaşayacağım" dedi.

"Hedefim Kenan Sofuoğlu gibi başarılı bir sporcu olmak" diyen Razgatlıoğlu, Motogp'de daha çok yarışarak başarılar kazanmak istediğini kaydetti.

Yücel ise Razgatlıoğlu'nu başarılarından dolayı tebrik etti. Razgatlıoğlu'nun başarılarıyla Türkiye'yi ve Alanya'yı en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Yücel, "Razgatlıoğlu'nun daha büyük hedefleri başaracağına inancım sonsuz. Bir motosiklet tutkunu, babası gibi başarılı" diye konuştu.

İlçede yoğun motosiklet kullanımı bulunduğunu dikkati çeken Yücel, Razgatlıoğlu'nun motosiklet kullanırken kask kullanması konusunda vatandaşlara örnek olduğunu sözlerine ekledi.

Almanya'nın ardından sezonun 7'nci yarışını üçüncü sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, genel klasmanda 75 puanla 4'üncü sırada bulunuyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Motosiklet Sporcusu Razgatlıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement