Kocaeli Kartepe'de Motosikletle Cuma Namazına Giderken, Öldü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kartepe'de Motosikletle Cuma Namazına Giderken, Öldü

Kocaeli Kartepe\'de Motosikletle Cuma Namazına Giderken, Öldü

Kocaeli Kartepe'de Cuma namazına giderken motosikletinin kontrolünü kaybederek kamyon altına giren Hasan Berlik öldü, arkasındaki arkadaşı Hasan Örük ağır yaralandı.

05.09.2014 17:48  Güncelleme: 18:52

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde cuma namazına giderken motosikletinin kontrolünü kaybederek kamyon altına giren 19 yaşındaki Hasan Berlik öldü, arkasındaki arkadaşı Hasan Örük ağır yaralandı.

Kaza, Kartepe Eşme ışıkları mevkiinde meydana geldi. Cuma namazına gitmek için motosikletle yola çıkan Hasan Berlik, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motosikletin kontrolünü kaybetti. Motosiklet aynı istikamette seyreden Mustafa Keskin'in kullandığı 34 VBG 56 plakalı kamyonun altına girdi. Kazada Hasan Berlik ve arkadaşı Hasan Örük ağır şekilde yaralandı. İki yaralı ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu Kimya Bölümü'nü bu sene kazanan ve bir süre önce kayıt işlemlerin yaptırdığı öğrenilen sürücü Hasan Berlik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Berlik'in cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna götürülürken, arkadaşı Hasan Örük'ün ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Mustafa Keskin gözaltına alınırken, polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOGRAFLI - Kartepekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kartepe'de Motosikletle Cuma Namazına Giderken, Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement