Motta, Karabükspor Maçını ve Kendi Performansını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Motta, Karabükspor Maçını ve Kendi Performansını Değerlendirdi

Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 27 Nisan Pazartesi günü yapacakları Kardemir Karabükspor maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Biz yukarıdayız onlar aşağıda.

23.04.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 27 Nisan Pazartesi günü yapacakları Kardemir Karabük spor maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Biz yukarıdayız onlar aşağıda. İki takımın da canı boğazında" dedi.

Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Motta, öncelikli olarak Türkiye'deki ve dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Brezilyalı futbolcu, 28. haftadaki rakipleri Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçın iki takım için de zor olacağını belirterek, "Biz yukarıdayız, onlar aşağıda. Biz şampiyonluğa oynuyoruz, onlar 1. Lig'e düşmemek için mücadele veriyor. İki takımın da canı boğazında. Son haftalara güzel bir şekilde girmek, istediğimiz bir şeydi. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu işi sonuna kadar götürüp, bu mücadeleden galip çıkan taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"En önemli maç, önümüzdeki maç"

Ligin kalan bölümündeki fikstürün önemli olmadığını anlatan Motta, "En önemli maç önümüzdeki maç. İlerleyen haftalarda Trabzonspor ve Galatasaray'la oynayacağımız zor maçlar var. Galatasaray direkt rakibimiz, Trabzonspor da güçlü bir takım. Hepsine saygımız var ama maç maç bakıyoruz. Şu an için en önemli maçımız bu haftaki Kardemir Karabükspor karşılaması" diye konuştu.

"Ligin son 7 haftasında iniş çıkış yaşamamamız gerekiyor. İyi bir performansla ligi tamamlamalıyız" diyen Motta, performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Bu sezon, geçen sezondan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Rakamlara baktığınızda da zaten bu sezon geçen sezondan daha iyi olduğumu görüyorum. Genel olarak performansımdan memnunum" ifadelerini kullandı.

"Bu sene kendimi daha olgun hissediyorum"

Motta, bu sezon daha sakin bir yapıya büründüğünün hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"Türkiye'deki spor kültürüne, saha içi ve dışındaki hayata daha çok alıştığım kesin. Geçen sene geldiğimde tabi ki hem yeni gelmenin hem de yaşça genç olmanın verdiği dezavantajlar vardı. Bu sene kendimi daha olgun hissediyorum. Saha içinde daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Geçen sene yaptığım hataları tekrarlamadığıma inanıyorum. Geçen sene daha fazla kart görmüştüm. Bu sene daha iyi gidiyor."

Sol kanatta forma için tatlı bir rekabet yaşandığını da dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, "Üst düzey oyuncular için olması gereken bir mücadele. Önceden oynadığım takımlarda da bu tarz mücadelelerin içine girdim. Burada da bu mücadelenin içindeyim. Bundan Beşiktaş karlı çıkacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Motta, Karabükspor Maçını ve Kendi Performansını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement