MSMB'den Başkan Toçoğlu'na ziyaret - Son Dakika
Güncel

MSMB'den Başkan Toçoğlu'na ziyaret

MSMB Sakarya Temsilciliği Başkanı Ahmet Zahit Elmas ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

10.02.2017 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MSMB'den "Cami Tasarım Projesi"

Kısa adı MSMB olan Mimar Sinan Mühendisler Birliği'nin Sakarya Temsilciliği Başkanı Ahmet Zahit Elmas ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kahveci, Samet Türk, Muhammet Sapmaz ve Zahit Akkaya ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu AKOM'daki makamında ziyaret etti. Ziyarette; Mimar Sinan Mühendisler Birliği'nin faaliyetleri ve projeleri hakkında Başkan Toçoğlu'na bilgiler veren Elmas; Sakarya'da ilk dönem eğitime başlayacak olan "Mühendishane Mesleki Kariyer Tamamlama Programı'na davet edilerek, MSMB Tanıtım Kitabı takdim etti. Mimar Sinan Mühendisler Birliği olarak devam eden "Cami Tasarım Projesi" hakkında da bilgi veren Elmas, birlik olarak Türkiye çapında teknik birçok çalışmanın halen devam ettiğini belirtti.

TOÇOĞLU "Sakarya için yapılacak her çalışmanın yanındayım"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehircilik ve imar planlamalarında özellikle ibadethane, cami ve Kuran kurslarının yapımına yönelik standartlaştırma projesinin özellikle önemli olduğunu, bu noktada yapılacak bir çalışmayı oldukça önemsediğini ve ülkemize çok faydalı olacağını düşündüğünü belirtti. Mimar Sinan Mühendisler Birliği'nin kendisine yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür eden Başkan Toçoğlu; yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MSMB'den Başkan Toçoğlu'na ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement