Mtso Başkanı Erbil'den Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mtso Başkanı Erbil'den Başkan Ergün'e Ziyaret

Mtso Başkanı Erbil\'den Başkan Ergün\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’i makamında ağırladı.

17.05.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil'i makamında ağırladı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Başkan Ergün'e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Nazik ziyaretiniz size teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz makamlar Manisa'ya hizmet etme makamlarıdır. Bu nedenle hem odalarla hem de derneklerle her zaman istişare içinde olmamız gerekiyor. Önemli olan Manisa'da yaşayan insanlarımızın sorunlarını gidermek ve onlara hizmet edebilmektir. O açıdan her zaman fikir alışverişi içerisinde bulunmamız Manisa'nın menfaatine olacaktır" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mtso Başkanı Erbil'den Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement