Mücahit Yanılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mücahit Yanılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Mücahit Yanılmaz\'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

22.04.2014 17:26

Bu kapsamda Mehmetçik Anaokulu Müdürü Bünyamin Tuncer, AK Parti Eski İl Başkanı Mahir Sönmez, İşadamları Hanifi Batı, Ahmet Batı, Mustafa Batı, AK Gönüllü Gençler Grubu, Elektrik Elektronik Mühendisleri Bölge Başkanı Yakup Demir, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın ziyaretçileri oldu.

Başkan Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret eden, Mehmetçik Anaokulu Müdürü Bünyamin Tuncer, yeni görevinde başarılar dilerken, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın bir sonraki ziyaretçileri AK Parti Eski İl Başkanı Mahir Sönmez ve beraberindeki heyet oldu. Mahir Sönmez Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Mücahit Yanılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri Hanifi Batı, Ahmet Batı, Mustafa Batı, Ak Gönüllü Gençler Grubu, Elektrik Elektronik Mühendisleri Bölge Başkanı Prof.Dr Yakup Demir ile devam etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI ŞÜKRÜ KACAR:

"MÜCAHİT YANILMAZ HAYIRLI HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRECEK"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın bir sonraki ziyaretçileri Elazığ Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Kacar ve beraberindeki heyet oldu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Kacar, "Yeni Başkanımız Elazığ'a büyük hizmetler verecek diyerek açıklamasında şunları ifade etti:

"Belediye Başkanımız seçim öncesi büyük projelere yer verdi. Projelerini birer birer gerçekleştirdikten sonra bizlerde gurur duyacağız".

Elazığ'a geçmişte çok hizmetleri olmuş ve bu mesleğin duayenlerinden Belediye Başkanımız Şükrü Kacar'a teşekkür ediyorum diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları söyledi:

"Elazığ'ı yönetirken bilgi birikimi olan bütün hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. Ortak aklı ortaya koyarak, birikimlerden ve Elazığ'ın zenginliklerinden faydalanacağız. Elazığ'ın birikimini, zenginliklerini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Planlı programlı birçok çalışma yapacağız. Elazığ'ın tek bir kuruşunu israf etmeden çalışacağız".

Başkan Mücahit Yanılmaz'ın bugünkü son ziyaretçisi Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Kaygun oldu. Mehmet Kaygun, yeni görevinde başarılar dilerken, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mücahit Yanılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement