Mucur Kaymakamına Şiirli Veda - Son Dakika
Yerel

Mucur Kaymakamına Şiirli Veda

Mucur Kaymakamına Şiirli Veda

Mucur İlçesi Kaymakamı Arif Yalçın’a düzenlenen veda yemeğinde, şair Derviş Ekim, okuduğu şiir ile herkesi duygulandırdı.

22.07.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mucur İlçesi Kaymakamı Arif Yalçın'a düzenlenen veda yemeğinde, şair Derviş Ekim, okuduğu şiir ile herkesi duygulandırdı.

İlçe Kaymakamı için düzenlenen veda yemeğine Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Mucur İlçe Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir, basın temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda seveni katıldı.

Veda yemeğinde konuşan İlçe eski Kaymakamı Arif Yalçın, "Mucur ilçesini kendi memleketim gibi bilerek kendimi asla yalnız hissetmedim. Kamu kurumları ile birlikte koordineli birlikte yaşadık. Vatandaşın devlet hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için çalışmalar gösterdik" dedi.

Katılımcılar yemek sonrası eski Kaymakam hakkında ki düşüncelerini açıklarken Şair Derviş Ekim, Mucur İlçesi eski Kaymakamı için yazdığı şiirle katılımcıları duygulandırdı. İlçe Kaymakamlık görevinden ayrılan Arif Yalçın, İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Başkanlığı görevine atandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mucur Kaymakamına Şiirli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement