Mudanya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediye Meclisi Toplandı

Mudanya Belediye Meclisi Toplandı

Mudanya Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

10.01.2015 11:44  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın başkanlığında yapılan yeni yılın ilk toplantısında 29 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısında 2014 yılı gelir ve giderlerini incelemek üzere Denetim Komisyonu gizli oylamayla ile belirlendi. Memurların yeni yılda imzalanacak sendika sözleşmesi ile Mudanya Belediyesi'nin, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Akademik Odalar Birliği arasında işbirliği projelerini hayata geçirmek için Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a oy birliği ile yetki verildi.

Belediyeye ait mülklerin daha sağlıklı bir şekilde kontrolünün sağlanması adına İşletme ve İştirakler Müdürlüğü kurulması kabul edildi. Güzelyalı Bayram Ali Memi Caddesi'nin ismi Lise Caddesi olarak değiştirilirken, yeni açılan yollara isim verilmesi ile ilgili madde Kültür Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu'na iade edildi. Tirilye'ye gelen tur otobüslerinin park alanı ise belediye hizmet binası önü olarak belirlendi.

MAHALLELERE 34 ADET MOBESA KONACAK

Köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlere ve Tirilye Mahallesi'ne 34 adet MOBESE kamerası konulması ve Emniyet Müdürlüğü ile bu konuda protokol imzalanması için riyasete yetki verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement