Mudanya Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyor - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyor

Mudanya Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaşanan yoğun yağmur ve kar yağışlarının ardından belli noktalarda bozulan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı.

14.01.2015 19:00

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşanan yoğun yağmur ve kar yağışlarının ardından belli noktalarda bozulan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından ilçede bozulan yolların bakım ve onarımlarım çalışmalarına hız verdi. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi ekip ve araçlarıyla belirlenen bölgelerde yol düzenleme, onarım ve asfalt yama çalışmasını yoğunlaştırdı.

Çalışmaların daha da yoğunluk kazanacağını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe merkezi Güzelyalı, Tirilye ve diğer mahallelerde başladığını belirtti. Cadde ve ara sokaklarda yaşanan bozulmaları hızlı bir şekilde asgariye indireceklerine ifade eden Türkyılmaz, çalışmaların devam edeceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement