Mudanya Belediyesi'nde İhaleler Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mudanya Belediyesi'nde İhaleler Devam Ediyor

Mahallelerde ve ilçe merkezinde bulunan 17 adet taşınmazın kiralama ihalesi başkanlık makamında yapılırken, ihalelerde hiçbir kiracı mağdur edilmiyor.

20.04.2016 08:24

Yapılan ihaleler ile yasal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Belediyemize ait taşınmazlarımızın kiralama ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Söz verdiğimiz üzere ihaleye katılan hiç kimseyi mağdur etmeden şeffaf bir şekilde ihalelerimizi yapıyoruz" dedi. Yasaların el verdiği miktarda ve en azami şekilde artışların yapıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, belediye kiracılarının ve Mudanyalı hemşehrilerinin menfaatlerini de düşünerek bu ihaleleri gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

"HALKIMIZIN ÇIKARLARINI KORUYORUZ"

"Kiracılarımız bugün ihalelerin ardından bizlere teşekkür ediyor" diyen Türkyılmaz, "Mudanya hepimizin, biz burada birilerinin çıkarı için değil, halkımızın ve kiracılarımızın çıkarlarını korumak için çalışıyoruz" dedi. Her türlü eleştiriye açık olduklarının da altını çizen Türkyılmaz, "Mudanya'nın ve Mudanyalıların menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi emanetleri emin ellerdedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Belediyesi'nde İhaleler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement