Mudanya Belediyesi Yeni Zodyak Bot Alacak - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediyesi Yeni Zodyak Bot Alacak

Mudanya Belediyesi, bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Birimi için tam donanımlı yeni zodyak bot alacak.

16.11.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi, bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Birimi için tam donanımlı yeni zodyak bot alacak.

İlçe Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Arama Kurtarma Birimi'nin Güzelyalı Mahallesi'ndeki hizmet binasında düzenlenen törende, ekip üyelerine teşekkür plaketi ve belgelerini verdi.

Arama Kurtarma Birimi üyelerinin çoğunun belediye personelinden oluştuğunu, ancak gönüllülerin de katılımını sağladıklarını belirten Aktürk, "Mudanya ve bölgemiz ile ilçe dışındaki olaylara anında ulaşarak önemli operasyonlarda başarı sağladılar. Eğitimlerini aralıksız sürdüren birimimize Mudanyalılar ve belediyemiz adına insanlığa verdikleri hizmetler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aktürk, arama-kurtarma faaliyetlerinde kullanılan tüm temel ihtiyaçları, belediye olarak karşıladıklarını belirten Aktürk, şunları kaydetti:

"Denizde ve derelerdeki olaylara müdahale edilebilmesi için zodyak botlar, dalgıç ve dalış kıyafetleri, karada ve dağlarda kullanılmak amacıyla da teknoloji ile donatılış bünyesinde tüm ihtiyaç duyulan araç gerecin bulunduğu son model araç tahsis ettik. Bugün yeni bir Zodyak botun alınacağının müjdesini de kendilerine veriyorum. Arama-kurtarma birimimizde görev yapan personele bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı anı olması amacıyla plaket ve teşekkür belgesi vererek kendilerine teşekkür ederken başarılarının devamını dilerim."

Muhabir: Ömer Bilik

Yayıncı: Haluk Yüksel - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediyesi Yeni Zodyak Bot Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement