Mudanya'da Yaylı Sazlar Öğrencilere Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Mudanya'da Yaylı Sazlar Öğrencilere Tanıtıldı

Mudanya\'da Yaylı Sazlar Öğrencilere Tanıtıldı

Mudanya Belediyesi'nin eğitim alanında gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında ilkokul öğrencilerine enstrüman tanıtımları devam ediyor.

22.02.2017 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi (U.Ü) işbirliği ile enstrüman tanıtımları kapsamında ilçede öğrenim gören minik öğrencilerle bir araya gelen U.Ü.Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı öğretim üyesi  Doç. Aslı Özsoy Körner ve öğrencileri, Mudanya'da öğrenim gören ilkokul öğrencilerine yaylı enstrümanlar hakkında bilgiler verdi. Keman, Viyola, Viyolonsel gibi enstrümanların özelliklerini ve kullanımı hakkında bilgiler aktaran Doç. Körner, tanıtımını klasik müzik eserleriyle de süsledi.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen müzik eğitim konseri ve yaylı sazlar tanıtımı etkinliğine Göynüklü Mehmet Zeki Yazıcı ve Güzelyalı Cafer Yener İlkokulları ile Bahçeşehir Koleji 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri katılım gösterdi. İki gün boyunca Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen eğitim ve konser etkinliklerini öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de ilgiyle takip etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya'da Yaylı Sazlar Öğrencilere Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement