Müge Anlı'nın Programına Polis Baskını - Son Dakika
Medya

Müge Anlı'nın Programına Polis Baskını

Müge Anlı\'nın Programına Polis Baskını

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programında cinayet itirafı sonrası polis stüdyoyu basarak zanlıyı gözaltına aldı.

12.11.2013 14:33

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programında Türk televizyonlarında eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Programda Sevda isimli kadının cinayet itirafı sonrası polis stüdyoyu bastı.

POLİS YAYINI BASTI

Yaklaşık 2 haftadır programda konuşulan cinayet konusu, bugünkü canlı yayında çözüme ulaştı. Sevda adlı kadın, birlikte olduğu Medet'in öldürülmesiyle ilgili "Medet'i Hasan öldürdü" itirafında bulundu. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra polis stüdyoyu basarak Hasan'ı gözaltına aldı. Polislerin bir kısmı da canlı yayında cinayeti itiraf eden Sevda'yı Müge Anlı'nın yanından alarak emniyete götürdü.

FACEBOOK CİNAYETİ

Filmlere konu olacak cinayet olayı Facebook yazışmalarıyla başladı. Karısını, birbirinden farklı iki erkekle aldatan Sevda adlı kadın, birinci ve ikinci sevgilisini buluşturdu. Bunun üzerine Sevda'nın birinci sevgilisi, çıkan tartışmanın ardından ikinci sevgilisini öldürdü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Müge Anlı'nın Programına Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement