Muğla'da Taşımalı Eğitim İhaleleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Taşımalı Eğitim İhaleleri Tamamlandı

Muğla\'da Taşımalı Eğitim İhaleleri Tamamlandı

2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde Muğla merkez ilçede taşımalı eğitime tabi öğrencileri taşıyacak araçların ihalesi Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirildi.

22.10.2013 15:39

2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde Muğla merkez ilçede taşımalı eğitime tabi öğrencileri taşıyacak araçların ihalesi Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçelerdeki taşımalı eğitim ihaleleri de ilçe taşımalı eğitim komisyonları tarafından yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar; "İlimiz Merkez İlçede 1.238 İlkokul/Ortaokul öğrencisinin Taşıma Merkezi okullara taşınması için 63 yerleşim yerinden 43 güzergah belirlenmiş ve bu güzergahlar için ihaleler tamamlanmış ve okulların açıldığı gün kısa süreli ihaleler ile taşıma işi başlatılmıştır. Şimdi de uzun süreli ihale aşaması gerçekleştirildi. Ortaöğretim okullarının kayıtları henüz tamamlanmadan mevcut öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için ilimiz merkez ilçede bulunan ve taşımalı ortaöğretim genelgesi doğrultusunda taşıma kapsamına alınan tüm öğrenciler taşınarak eğitim öğretimleri aksatılmadı. Aynı zamanda; taşımalı eğitim kapsamında taşınan bu öğrencilerimizin öğle yemeği ihalesi yapılmış olup, eğitim öğretim yılının başladığı gün sıcak yemek verilerek öğrencilerimizin mağdur olmamaları sağlanmıştır" diyerek taşımalı eğitim ihalelerinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yemen Akyüz ise; "2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Taşımalı Ortaöğretim kapsamında bulunan 720 öğrencinin taşınması iş ve işlemleri okulların açıldığı gün başlatılması için kısa süreli alımlar yapılmış ve daha sonra 152 günlük ihaleleri yapılarak eğitim öğretim yılının sonuna kadar ihaleler tamamlanmıştır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İhale Komisyonu Başkanı Ramazan Sarıhan; "2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Taşımalı Ortaöğretim kapsamında bulunan öğrencilerin belirlenen 43 güzergahtan taşınması ihalesi sorunsuz olarak yapılmış olup ihale edilmeyen hiçbir güzergah bulunmamaktadır. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Taşımalı Eğitim İhaleleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement