Muharip Gaziler Derneği Kongresi Yapılamadı - Son Dakika
Yerel

Muharip Gaziler Derneği Kongresi Yapılamadı

Bugün yapılması geren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu, mevcut yönetimden kimsenin gelmemesi nedeniyle yapılamadı.

29.03.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün yapılması geren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu, mevcut yönetimden kimsenin gelmemesi nedeniyle yapılamadı.

Gazetede 29 Mart 2015 tarihli kongre ilanına çıkılmasının ardından bugün sabah saatlerinde il merkezi ve ilçelerden kongrenin yapılacağı Battalgazi Belediyesi Meclis Salonu'na gelen Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi üyeleri şaşkına döndü. Salonda kimsenin olmadığını ve mevcut yönetimden de kimsenin gelmediğini, salonun kapalı olduğunu gören gaziler bu duruma tepki gösterdi. Bugün yapılması planlanan kongrede başkanlığa aday olan Fikret Çetin, olağan genel kurulun yapılacağı toplantı salonuna geldiklerinde mevcut yönetimden kimsenin bulunmadığını belirterek, "Arkadaşlarımızın çoğu çevre ilçelerden işlerini güçlerini bırakarak buraya geldi. Ama burada yönetimden kimsenin olmadığını görünce biz tutanağımızı tutarak üyelerimize imzalattık. Gerekli yerlere başvurarak suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi üyeleri de kongre için belirtilen adrese geldiklerinde yönetimden kimsenin olmadığını gördüklerini belirterek, "İlan vermelerine rağmen yönetimden kimsenin gelmemesine üzüldük. Mevcut yönetimden kimsenin gelmemesi ile çoğunluk sağlanamadığı için kongre 5 Nisan'a ertelendi" dediler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muharip Gaziler Derneği Kongresi Yapılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement