Muhasebecilerden Fatma Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Muhasebecilerden Fatma Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Muhasebecilerden Fatma Şahin\'e Teşekkür Ziyareti

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Gaziantep Vali Vekili Nursal Çakıroğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'i ziyaret etti.

03.03.2015 10:40  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhasebe haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Gaziantep Vali Vekili Nursal Çakıroğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i Gaziantep'e yaptığı hizmetlerden dolayı kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını meslek odası olarak 26. Yılını doldurması nedeniyle kutlayarak, GSMMMO'nun başarılı bir yönetime sahip olması dolayısı ile tebrik etti.

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ise, yaptığı konuşmada Belediye başkanlığının bir yıllık süre içerisinde bir çok hizmetlerin yapıldığını dile getirerek, Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası etrafındaki yedi emin otoparklarının kaldırılması nedeniyle de ayrıca teşekkür etti. Özbay, çok çirkin bir görüntünün ortadan kalkmasıyla semtin güzel bir görünüm aldığını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhasebecilerden Fatma Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement