Mühendislerin Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Mühendislerin Günü Kutlandı

Mühendislerin Günü Kutlandı

Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde bulunan ve hayatın her alanını inşa eden mühendislerin, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü'nü kutladı.

06.12.2014 10:31  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri, mühendislerle yaptıkları toplantıda, karşılıklı soru ve cevap şeklinde konuşup, talep ve istekler dinledi.

Otuzun üstünde branşa sahip olan mühendislik mesleğine, yeminle başlayan mühendisleri 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü'nde tek tek tebrik eden Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, mühendislerin hayatın her alanında olan öneminin büyüklüğüne değindi. Teknik bilgilerin ve görüşlerin çok değerli olduğundan bahsedilen toplantı içerisinde söz alan mühendisler, belediyeden beklentilerini anlatırken, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de sağlanacak ekipmanlardan bahsetti.

"Hedefli Yürüyüp, Fikir Üretmeliyiz"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Çanakçı da toplantıda, mühendislerin her şeyi hesap edip, iyi düşünebilen insanlar olduğundan söz etti. Çanakçı, "Hedefli yürüyüp, fikir üretmeliyiz. Çevremize ortak bir enerji ve sinerji yaymalıyız" dedi. Toplantının sonunda günün anısına kalem seti hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mühendislerin Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement