Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasına Takipsizlik Verilmesine Tepki - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasına Takipsizlik Verilmesine Tepki

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Basın açıklamasından genel görüntü Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun'un açıklamaları Grubun çelenk bırakması Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına takipsizlik verilmesi Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu davasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını protesto etti Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı üyeleri, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını protesto etti.

02.07.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Basın açıklamasından genel görüntü

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun'un açıklamaları

Grubun çelenk bırakması

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına takipsizlik verilmesi

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu davasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını protesto etti

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı üyeleri, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını protesto etti.

Öğretmenevi önünde toplanan grup, taşıdıkları siyah çelenk ve pankartlarla sloganlar atarak eski Adalet Sarayı önüne kadar yürüdü.

Burada grup adına söz alan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ölümüyle sonuçlanan olayın "dağın şartlan ve pilotun hatası" olarak değerlendirerek, 132 sanık hakkında takipsizlik kararı verildiğini söyledi.

Yedi yıldır olayın aydınlatılmadığını vurgulayan Akkoyun, "Elbette bizler bu dosyanın kapatılmasına izin vermeyecek, nefesimizin yettiği yere kadar mücadele edeceğiz. Lakin, bu olayın suikast olduğunu milletimiz bilmektedir, dünya bilmektedir. Sizin üzerini örtmeye çalıştıkça bir yanından da herkesin suikast olduğuna emin olduğu bu süreç yüce Türk milleti adına hüküm verilmesine engel değildir. Hüküm verilmiştir. Müeyyideler beklenmektedir." dedi.

Akkoyunlu, Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber misyonunun ve davasının da bitirilmek istendiğini savunarak, şöyle devam etti.

"Bu süreç, bizim için bir imtihandır. Üzerimize oynanan oyunların, yapılan operasyonların ve saldırıların bilinciyle Alperenler olarak bu imtihandan başarıyla çıkmanın, vahdete giden yolları bulmanın, bayrağı düştüğü Keş Dağından alarak zirveye çıkarmanın derdiyle mücadele etmeliyiz. Bürokrasi de olmalı, yargının bütün kademelerinde adaleti tesis edebilmeli, Büyük Birlik hareketimizi iktidara taşıyabilmeliyiz. Bu mücadele ancak bu şekilde kazanılacaktır."

Alperen Ocakları olarak provokasyonlara gelmeyeceklerini ifade eden Akkoyunlu, "Bu süreçte üzerimize kirli operasyonların yapılmasına izin vermeyeceğiz. Gücümüzün, imkanımızın yettiği yere kadar hukuk içerisinde mücadele edeceğimizi, bütün yollardan hakkımızı arayacağımızı kamuoyuna bildiririz." ifadelerini kullandı.

Grup, basın açıklamasının ardından eski Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktıktan sonra dağıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasına Takipsizlik Verilmesine Tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasına Takipsizlik Verilmesine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement