Muhtaç Vatandaş İçin Yardım İsteği - Son Dakika
Yerel

Muhtaç Vatandaş İçin Yardım İsteği

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde vatandaşlar, 84 yaşındaki bakıma muhtaç ve kimsesiz Ali Dülger'in huzurevine yerleştirilmesini istiyor.

14.04.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde vatandaşlar, 84 yaşındaki bakıma muhtaç ve kimsesiz Ali Dülger'in huzurevine yerleştirilmesini istiyor.

Lüleburgaz'ın Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Kızılaslan ve Müge Sokak'taki Huzur Apartman'da oturan vatandaşlar bakacak kimsesi olmayan ve bakıma muhtaç olan daire komşuları Ali Dülger'in huzurevine yerleştirilmesini istiyor. Bakacak kimsesi olmadığı için tek başına yaşayan Dülger'in evi ise çöplüğe dönmüş durumda.

Kızılaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 84 yaşındaki Ali Dülger'in bakıma muhtaç olduğunu söyledi.

Dülger'in kimsesiz olduğunu ve sadece 3 aylık yaşlılık maaşı aldığını belirten Kızılaslan, "Ali dayının evi perişan halde olduğu için tüm apartman da bu durumdan huzursuz oluyor. Ev aşırı derecede kötü kokuyor. Artık aparman sakinleri de buna çözüm istiyor. Ayrıca Ali dayı yaşlı olduğu için ve yürüyemediği için kendi ihtiyaçlarını da göremiyor. Bakacak kimsesi de olmadığı için bakımsız şekilde yaşıyor. Bizde Ali dayının Ramazan Yaman Huzurvi'nde bakıma alınmasını istiyoruz" diye konuştu.

Huzur Apartmanı'nda yaşayan Hava Çınar da, Dülger'in kendine bakamadığı için huzur evine yerleşmesi gerektiğini söyledi. Dülger'in evinin çok kötü koktuğunu belirten Çınar, Dülger'in vatandaşların verdikleri ile geçindiğini ifade etti.

Ali Dülger ise, huzurevine gitmek istemediğini belirtti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhtaç Vatandaş İçin Yardım İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement