Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz, Muş'ta - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz, Muş'ta

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, konfederasyon üyeleriyle Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı makamında ziyaret etti.

13.09.2014 11:44

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, konfederasyon üyeleriyle Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asya, Türkiye genelinde muhtarlar dernek başkanlarının katılımıyla çözüm sürecine destek vermek amacıyla düzenlenen toplantının Muş'ta yapılacak olmasının sevindirici olduğunu aktardı.

Muhtarları önemsediklerini belirten Asya, "Sivil toplum örgütünün yapısını ve Türkiye'nin gündemini oluşturuyorsunuz. Bu toplantıyı ilimizde yapmanız bizleri mutlu etmiştir. İnşallah toplumun gelişmesine, kardeşlik ortamının oluşmasına ve barış sürecine tamamen katkı sunacaktır" ifadesini kullandı.

Akdeniz ise muhtarlar dernekleri olarak birleşerek 2 yıl önce konfederasyon haline geldiklerini anlatarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Farklılıkların, farklı kültürlerin zenginlik olduğunu kaydeden Akdeniz, "Hiçbir bölgeyi diğerinden ayırmıyoruz. Bu birliğin tutacağına eminim. Mutlaka zaman içerisinde bazı olumsuzluklar olacaktır ama biz tabanda bu kaynaşmayı sağladıysak eminim ki toplumun üst kesimlerine doğru da bu yansıyacaktır" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz, Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement