Muhtarlardan Başkan Demirkol'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan Başkan Demirkol'a Ziyaret

Muhtarlardan Başkan Demirkol\'a Ziyaret

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde muhtarlar hizmetlerinden dolayı ilçe belediye başkanı Fevzi Demirkol'u ziyaret ederek teşekkür etti.

05.10.2015 12:00

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Dalbaşı, Küçük Senemağara ile Dikme Mahalleleri muhtarları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek mahallerinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtarlar, hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını ifade etti. Ziyarette Dalbaşı Mahalle Muhtarı Abdülkadir Karadağ "Başkanımızın köyümüzde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmeye geldim. Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin devamının geleceğini biliyoruz. Minnetarız. Allah razı olsun. Hizmetlerin hepsi olacak. Bugüne kadar yapıldı, bundan sonra da yapılacak" dedi.

Küçük Senemağara Mahalle Muhtarı Halil Diş ise "Başkanımız bizim tüm sorunlarımızı çözüyor. Mahallelerimize yetişiyor. Gerekse camilerimize, gerekse taziye evlerimize, gerekse her sorunlarımızı Allah razı olsun, bazen ulaşamıyoruz, bu nedenle telefonla arıyoruz. Telefonlarımıza cevap veriyor. Bütün sorunlarımızı çözüyor. Biz çok memnunuz. Haliliye Belediyesi çok çalışkan bir belediyedir. Herkesin bunu bilmesini istiyoruz. En iyi şekilde hizmetleri yapıyorlar. Köy içi yolları yapmaktadırlar. Bütün köy sorunları, özellikle kırsal kesimde çok hizmetlerimiz yapılıyor. Şu an bütün yollarımız, bütün içme sularımız, bütün hizmetlerimizi belediye karşılıyor. Allah razı olsun. Tekrar çok teşekkür ederiz Fevzi Başkana" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Muhtarlardan Başkan Demirkol'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement