Murat Dalkılıç Gaziemir'i Salladı! - Son Dakika
Yerel

Murat Dalkılıç Gaziemir'i Salladı!

Murat Dalkılıç Gaziemir\'i Salladı!

17. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 4. gününde sahne alan Murat Dalkılıç şarkıları ve sahne şovuyla hemşehrilerini adeta büyüledi.

26.04.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği'nin 4. gününde sahne alan Murat Dalkılıç şarkıları ve sahne şovuyla hemşehrilerini adeta büyüledi.

Gaziemir'de bu yıl 17.'si düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği'nin dördüncü gününde konser veren Murat Dalkılıç, müthiş performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, onların kalbini bir kez daha çaldı. Hareketli parçalarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, dans grubuyla birlikte sahneye koyduğu görsel şovla seyirciyi büyüledi. Sahnede fırtına gibi esen Dalkılıç'ın parçalarına, soğuk havaya rağmen, İzmir'in dört yanından gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu onbinler eşlik etti. Ünlü sanatçının hayranları, sanatçıya duydukları sevgiyi ellerindeki afiş ve çığlıklarıyla anlatmaya çalıştı. Kendisini hemşehrileriyle buluşturduğu ve şenliği düzenlediği için Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür eden Murat Dalkılıç, yeni çıkaracağı albümünden de parçalar seslendirdiği konserde seyirciye unutamayacakları bir gece yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Dalkılıç Gaziemir'i Salladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement