Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, CHP'den İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, CHP'den İstifa Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, CHP\'den İstifa Etti

30 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) aday gösterilmeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, partisinden istifa etti.

13.02.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'den (CHP) aday gösterilmeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, partisinden istifa etti.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Muratpaşa Belediye Başkan adaylığına Sultan Yeğen'in gösterilmesi üzerine Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, partisinden istifa etti. CHP il başkanlığına istifa dilekçesini sunan Evcilmen, "Üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum, parti kimliğini ve rozetini gururla taşıdığım partimden son günlerde hiç hak etmediğim gelişmeler karşısında istifa etmek zorunda bırakıldım. Hak etmediğim bu davranış benim için bir onur mücadelesidir" dedi.

"Atatürkçü öğreti yaşamım boyunca vazgeçmeyeceğim değerdir" diyen Evcilmen, "Ulu Önder Mustafa Kemal'in ilke ve devrimlerini her zaman yaşatmak için CHP üyeliğinden ve Muratpaşa Belediye Başkan aday adaylığından istifa ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, CHP'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement