Muratpaşa Belediyesi'nden Sanat Sokağı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nden Sanat Sokağı

Muratpaşa Belediyesi\'nden Sanat Sokağı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Meltem Mahallesi’ne geniş kapsamlı sanat sokağı yapılması için proje hazırlattıMeltem Mahallesi’nde bulunan 4. Cadde’ye yapılması planlanan Sanat Sokağı’nın proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

18.01.2015 12:09

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Meltem Mahallesi'ne geniş kapsamlı sanat sokağı yapılması için proje hazırlattı

Meltem Mahallesi'nde bulunan 4. Cadde'ye yapılması planlanan Sanat Sokağı'nın proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak olan Sanat Sokağı'nın, mevcut yapıya zarar vermeden yaklaşık 200 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yapılması planlanıyor. Sanat Sokağı'nın yapılmasıyla birlikte Meltem Mahallesi, bambaşka bir görünüme kavuşması planlanıyor.

Meltem Mahallesi'nde yapılacak olan Sanat Sokağı'nda unutulmaz yerli ve yabancı filmlerin afişleri, ünlü şairlerin silüeti ile unutulmaz şiirleri, temsili müzik orkestrası heykelleri, üzerine basıldığında ses çıkaran temsili piyano, çeşitli alanlarda iz bırakmış ilk kadın sanatçıları, tüm sanat dalları için hazırlanacak 'Bunları biliyor muydunuz ?' bilbordları, temsili tiyatro sahnesi, ünlü heykeltraşların eserlerini temsili birer örneği, ünlü Türk ressamları ve eserlerinin örnekleri yer alacak.

Sanat Sokağı'nda ayrıca; dünyaca ünlü ressamların eserlerinin fotoğrafları, Antalya'nın yerel el sanatları, gölge ve kukla oyunu kabinleri, çizgi film kahramanlarının silüetleri, çocuklar için fotoğraf çektirebilme alanları, yetişkinler için selfie alanları, fotoğraf çektirebilecekleri silüetler, temsili kütüphane, el işi yapılabilecek alanlar masalar işlevsel oturma grupları, temsili kitaplık Türk ve dünya edebiyat klasiklerinin arka ve ön kapakları ile kadın işliklerimizde hazırlan ürünlerin satışa sunulabilmesi için uygun standlar yapılacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nden Sanat Sokağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement