Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi İnşaatı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi İnşaatı Sürüyor

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi İnşaatı Sürüyor

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye ve Avrupa’nın en önemli sivil toplum merkezlerinden birini, Doğuyaka Mahallesi’nde inşa ediyor.

22.11.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye ve Avrupa'nın en önemli sivil toplum merkezlerinden birini, Doğuyaka Mahallesi'nde inşa ediyor.

Doğuyaka Mahallesi'nde 15 bin metrekarelik alana Muratpaşa Belediyesi'nce yapılacak olan sivil toplum merkezinin inşaatı sürüyor. İlçede bulunan sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplayacak, birlikte yaşam kültürünün canlandırılıp, dayanışmanın sağlanmasına da katkı sağlayacak olan Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'nin yapımı hızla sürüyor.

Avrupa'nın de en önemli merkezlerinden olacak olan merkezin büyüklüğü ve niteliği açısından sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en önemli sivil toplum merkezlerinden biri olacak. Merkezde, 200 idari ofis, 500 kişilik konferans salonu, 12 çok amaçlı eğitim ve toplantı salonu, yöresel ürünlerin satışına olanak tanıyan üniteler, yemekhane, yarı açık toplanma-etkinlik alanı ile kapalı otopark bulunacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi İnşaatı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement