Muş'ta, Kur'an ve Ezan Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Muş'ta, Kur'an ve Ezan Okuma Yarışması

Muş'ta, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kur'an'ı ve ezanı güzel okuma yarışması düzenlendi.

22.03.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kur'an'ı ve ezanı güzel okuma yarışması düzenlendi.

Merkez, Selahattin Eyyubi, Hasköy, Malazgirt, Varto ve Bulanık Anadolu İmam Hatip liselerinden öğrencilerin katılımıyla öğretmenevinde yapılan yarışmayı, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ile Müftü Recep Uzun da izledi.

Öğrencilerin derece elde edebilmek için tüm hünerlerini sergilediği yarışma sonunda, ezan kategorisinde Malazgirt Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nurullah Özbek, Kur'an-ı Kerim kategorisinde Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Polat birinci oldu.

Yarışmada birinci olan öğrencilerin bölge finallerinde kenti temsil edeceklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Arslan, yarışmaların okullar arasında tatlı bir rekabet oluşturduğunu ifade etti.

Arslan, 6 okuldan öğrencilerin birinci olmak için yarıştığını anımsatarak, öğrencilerin bu yarışmalarla öz güvenlerini de geliştirdiğini kaydetti.

Yarışmanın ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta, Kur'an ve Ezan Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement