Muş'ta Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Başladı

Muş\'ta Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Başladı

Muş İl Müftüsü Recep Uzun, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

15.04.2014 12:39  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Müftüsü Recep Uzun, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenleyen Uzun, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın belirlediği tarihler arasında kentte geniş katılımlı programlarla her yaştaki kitleye ulaşmaya çalışacaklarını bildirdi.

Bu yıl da haftanın dolu dolu kutlanması için anlamlı programlar hazırladıklarını anlatan Uzun, şunları kaydetti:

"Kutlu Doğum'un bu yıl daha geniş manada kutlanması için şehirdeki sivil toplum kuruluşları ve kurum temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Bütün belde ve köylerimize ulaşmak için çaba sarf edeceğiz. Etkinlikler kapsamında vaaz ve hutbelerin yanı sıra konferanslar ve paneller organize edilecek. Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve anlama yarışmaları da düzenlenecek. Daha önce Kur'an kursu hocalarımızla da toplantılar yaptık. Muş'ta programları şevkle yapıyoruz. Çünkü Peygamberimizi gençlerimize, kadınlarımıza ve insanlarımıza en güzel şekilde anlatmamız lazım." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement