MÜSİAD Başkanından Kombassan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Ekonomi

MÜSİAD Başkanından Kombassan'a Teşekkür Ziyareti

MÜSİAD Başkanından Kombassan\'a Teşekkür Ziyareti

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin'i ziyaret etti.

09.10.2013 14:48  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, ilk 1000 sanayi kuruluşu arasında yer alan 5 Kombassan firması adına, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Her yıl İstanbul Sanayi Odasınca belirlenen, ilk 1000 sanayi kuruluşu sıralamasında yer alan Konyalı firmalar adına düzenlenen ödül töreni için Konya'ya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Kombassan Holding merkezine ziyarette bulundu. Ziyarette, Olpak'la birlikte, bir önceki MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Aydemir hazır bulundu.

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, Olpak'ın teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MÜSİAD'ın yaptığı çalışmalar ve ülke ekonomisinin gelişiminde sunduğu modellerle önemli bir misyonu yerine getirdiğini ifade etti. MÜSİAD camiası ile her zaman dayanışma içerisinde olduklarını ifade eden Şahin, Kombassan Grubunun her geçen gün daha iyi hedeflere ulaşması için var güçleriyle çalıştıklarını ve bu gayretlerinde de MÜSİAD'ı yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Şahin, geçmişte yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Kombassan Grubunun; yurt içinde ve dışında 18 şirket, 32 üretim tesisi, 6 bin direkt ve 15 bin endirekt çalışan ve bir milyarı aşkın cirosuyla, ülkemizin önemli bir ticari kuruluşlarından biri olduğunu, Kasım 2012 itibaren de payları borsada işlem gören sayılı şirketler arasına katıldıklarını ve yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirtti.

MÜSİAD Başkanı Olpak ziyarette, ülkemizin ilk 1000 başarılı Sanayi Kuruluşu arasında Kombassan'a ait beş şirketin yer alması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını belirtti. MÜSİAD üyesi şirketler arasında iş birliğinin ve ticaretin artırılmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Olpak, Kombassan'ın bu yöndeki gayretlerle örnek kuruluşlardan biri olduğunu söyleyerek, Kombassan şirketleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret, Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin'in, Kombassan Vakfı Kültürel hizmetlerinden biri olan "Hakikat Adamı Mehmet Akif'e Armağan" kitabını konuklara takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi MÜSİAD Başkanından Kombassan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement