Müsiad Başkanı Olpak; 'Döviz Kurunun Nereye Gittiğinden Çok, Bizi İlgilendiren Belirsizliğidir' - Son Dakika
Güncel

Müsiad Başkanı Olpak; 'Döviz Kurunun Nereye Gittiğinden Çok, Bizi İlgilendiren Belirsizliğidir'

Müsiad Başkanı Olpak; \'Döviz Kurunun Nereye Gittiğinden Çok, Bizi İlgilendiren Belirsizliğidir\'

Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak Çorum'da yaptığı açıklamada, "Döviz kurunun nereye gittiğinden çok, bizi ilgilendiren belirsizliğidir" diye konuştu.

20.08.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak Çorum'da yaptığı açıklamada, "Döviz kurunun nereye gittiğinden çok, bizi ilgilendiren belirsizliğidir" diye konuştu.

Çorum'a gelen ve AK Partili Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terör olaylarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede iş dünyasının huzur, güven ve istikrar istediğini söyleyen Olpak, "Canın söz konusu olduğu bir yerde başka bir şey söz konusu değildir. 1980 öncesi dönemini andıran bir görüntü yaşatılmaya çalışılıyor. Bunu tasvip etmemiz mümkün değil. Terörün dini, ırkı, partisi olmaz, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın bunun karşısındayız. Ateş düştüğü yeri yakar" dedi.

Bir gazetecinin dolardaki artış ve ekonomik gelişmelerle ilgili sorusu üzerine Nail Olpak, "Döviz kurunun nereye gittiğinden çok, bizi ilgilendiren belirsizliğidir. Nerede duracağını bilmek bizim açımızdan önceliklidir. Bizim daha çok canımızı yakan döviz kurundan çok, risk olarak gördüğümüz gidişatın ne olacağıdır" diye konuştu.

Yılbaşından bu yana dolarda yüzde 22'lik bir artış olduğunu söyleyen MÜSİAD Başkanı Olpak, Amerikan dolarını tüm para birimleri karşısında değer kazandığını belirtti. Dolardaki artışa ülkemizdeki siyasi belirsizlik ortamının bir nebze etkisinin olduğunu ancak tamamen Türkiye'nin iç politikalarıyla ilgili olmadığını ifade eden Olpak, "Temennimiz siyasi belirsizliğin bir an önce sonlandırılmasıdır" dedi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müsiad Başkanı Olpak; 'Döviz Kurunun Nereye Gittiğinden Çok, Bizi İlgilendiren Belirsizliğidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement