Muski'de Kış Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Muski'de Kış Hazırlıkları

Muski\'de Kış Hazırlıkları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İl genelinde kış aylarında olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklara başladı.

23.09.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İl genelinde kış aylarında olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklara başladı. Menteşe İlçesi Zihni Derin Caddesi üzerinde çalışma başlatan ekipler, bölgeye yeni yağmur suyu hattı yaptı.

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Türkiye'nin en fazla yağış alan ikinci ilinin Muğla olduğunu hatırlatırken, önlem almaya başladıklarını söyledi. Ülgen, "Başlayan yağışlar nedeniyle MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak önlemlerimizi alıyoruz. İlimizin birçok yerinde dere ve yağmur drenaj hatlarının temizliğini tamamladık. Filomuza kattığımız yeni iş makinalarıyla da yağışlar sonucunda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı her an müdahaleye hazır bir ekip oluşturduk" dedi.

Menteşe İlçesinde de süren kış hazırlıkları kapsamında yeni yağmur drenaj hatları yaptıklarını belirten Ülgen, "Son olarak Sıtkı Koçman Caddesi üzerinde 400 metrelik yeni yağmur drenaj hattı yaptık. Bu bölgede yoğun yağışlarda sokak su altında kalırken günlük hayatı olumsuz etkilemekteydi. Ekiplerimiz yaptıkları incelemeler sonucu bölgede yeni bir yağmur drenaj hattı yapılması gerektiği raporunu sundu. Bizde bölgede hızlı bir biçimde çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca caddeden geçen içme suyu hattını ve abone bağlantılarını da yeniledik" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muski'de Kış Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement