Mustafa Ceceli Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli Coşturdu

Mustafa Ceceli Coşturdu

Esenler’de Ramazan coşkusu birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya yaşanıyor.

21.06.2015 17:03

Esenler'de Ramazan coşkusu birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya yaşanıyor. Etkinlikler kapsamında Dörtyol Meydanı'nda sahne alan Mustafa Ceceli, verdiği muhteşem konserle on binleri coşturdu.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri birbirinden güzel programlarla devam ediyor. Esenler Dörtyol Meydanı'nda Musa Adalı'nın sunumuyla Teravih namazı sonrasında gerçekleştirilen programa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve binlerce vatandaş katıldı.

ESENLER SEL OLUP DÖRTYOL MEYDANI'NA AKTI

Çocuk animasyonları ile başlayan ve Kuran- ı Kerim tilavetiyle devam eden programda kısa bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Esenler'in her bir köşesinde ayrı bir heyecanla Ramazan'ı idrak etmeye çalışıyoruz. Bugün Dörtyol Meydanı, özellikle gençler tarafından tıklım tıklım doldurulmuş durumda. Esenler, bugün sel olup bu meydana akmış. sizler bu etkinliklere destek verdiğiniz sürece biz de, sizleri en güzel etkinliklerle buluşturmayı kendimize görev addettik. Esenler, düne kadar insanların 'neresi' diye sorduğu bir ilçeydi. Allah'a hamdolsun bugün kültür ve Ramazan programlarıyla artık herkesin özenle ve özellikle takip ettiği bir ilçe haline geldi" dedi.

Konuşması sık sık "En büyük başkan bizim Başkan" sloganlarıyla kesilen Başkan Göksu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ramazan bizim için yeni bir heyecandır, iyilik kapısıdır, hayatı yeniden anlamamız için büyük bir fırsattır. Bugün burada gördüğüm muhteşem genç tabloyu Kadir Gecesi'nde de bekliyorum. O gece yüz binlerce hatimin duasını yüz binlerce kardeşimizle birlikte yapacağız inşallah. Aman ha. Ramazan'ı iyi değerlendirin. Ramazan'da cennetin kapıları sonuna kadar açılır, cehennemin kapıları sonuna kadar kapanır. İnsanın ömründe iple çekeceği Ramazan'ın kıymetini iyi bilin."

MUSTAFA CECELİ COŞTURDU

Başkan Göksu'nun konuşmasının ardından coşkulu bir şekilde devam eden program, havai fişek gösterisi ile renklendi. Dakikalarca gökyüzündeki havai fişek gösterilerini meraklı gözlerle izleyen vatandaşların coşkusu, Mustafa Ceceli'nin sahneye çıkmasıyla zirveye ulaştı.

CECELİ'DEN MUHTEŞEM RAMAZAN KONSERİ

Mustafa Ceceli, konserine Ramazan'ın ruhuna uygun olarak ilahi ve Türk Musikisi'nin seçkin örnekleriyle başladı. Dörtyol Meydanı'nı dolduran on binler, "Uyan ey gözlerim" ve "Gel gör beni aşk neyledi" adlı şarkılarda sanatçıya eşlik ettiler.

İLK KEZ ESENLER'DE SÖYLEDİ

Mustafa Ceceli, konserinde bir ilke imza atarak; "O sensin" ve "Çok şükür" adlı çalışmalarını da ilk kez Esenler'de seslendirdi. Sevilen sanatçı, dillerden dillere dolaşan şarkıları ile kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Meydanda yer bulamayanlar, çevre binaların balkonlarından ve çatılarından konseri izlediler.

Konser sonunda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Mustafa Ceceli'ye Şehir ve Düşünce Merkezi tarafından hazırlanan Şehir Şiirleri Antolojisi adlı kitabı hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Leman Mamedov: Teşekkürler Mustafa beye 0 0 Yanıtla

Advertisement