Mut Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Mut Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Mut Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

18.06.2016 12:08

Mut Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Okul Müdürü ögretim görevlisi Kasım Pınar, okulda gerçekleştirilen törende, Türkiye'nin, çağdaş ülkeler arasında kendine yer edinmesi ve güçlü bir konuma ulaşmasında herkese büyük görevler ve sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Ülkesine karşı sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirme çabası içinde olan okullarında eğitim öğretime başladığı tarihten bugüne kadar geçen 26 yıllık süre içinde 2 bin 468 mezun verdiklerini ifade eden Pınar, "2 yıl önce öğrenci alımına açılan Gıda Teknolojisi Programı ilk mezunlarını bu yıl verdi. Geleceğimizin güvencesi olan sizleri bilimi ve teknolojiyi kullanan, demokrasiye, insan haklarına saygılı, erdemli, sorunlara neden sonuç ilişkisi içinde çözüm üretebilen, araştıran, sorgulayan, etik değerlere ve ulusal değerlere bağlı, çağdaş bireyler olarak yetiştirmenin gururunu taşıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen törende, öğrenciler keplerini atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Jandarma personel Komutanı Yüzbaşı Hakan Şen, Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Korkmaz, Emniyet Müdürü Murat Güney, Milli Eğitim Şube Müdürü Atila Görgün, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mut Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement