Mutlu Kadın Mutlu Çocuk Mutlu Odunpazarı - Son Dakika
Yerel

Mutlu Kadın Mutlu Çocuk Mutlu Odunpazarı

Mutlu Kadın Mutlu Çocuk Mutlu Odunpazarı

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, dernekler, spor kulüpleri, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar ve vatandaşlarla makamında görüşmeye devam ediyor.

01.06.2016 14:34

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, dernekler, spor kulüpleri, siyasi partilerin temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlarla makamında görüşmeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarak Başkan Kurt, Türk - Romanya İş Kadınları Derneği Başkanı Birgül Şenyuva, CHP Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuzer ile yönetim kurulu üyeleri ve Gökmeydanspor Kulüp Başkanı Gökhan Tekgöz ile görüştü. Türk - Romanya İş Kadınları Derneği Başkanı Birgül Şenyuva ile görüşen Başkan Kurt, Şenyuva'dan dernek hakkında bilgi aldı. Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Şenyuva, Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Yalova'ya bağlı Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuzer ile bir araya gelen Başkan Kurt, en büyük hedeflerinin çocukları ve kadınları ile mutlu bir Odunpazarı olduğunu vurguladı.

GÖKMEYDANSPOR'A TEŞEKKÜR

Spora ve sporcuya destek veren Başkan Kurt, Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Gökhan Tekgöz ile bir araya geldi. Amatör spora her zaman destek olacağını ifade eden Başkan Kurt, Gökmeydanspor'u 1. Amatör Lig'e yükseldiği için tebrik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mutlu Kadın Mutlu Çocuk Mutlu Odunpazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement