Mutluluktan Ağlayacağım Diyebilirim' - Son Dakika
Magazin

Mutluluktan Ağlayacağım Diyebilirim'

Ünlü sanatçı Selami Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’nin 'Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri' korosunun konserinde duygu dolu anlar yaşadı.

17.06.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarla birlikte sahne alarak şarkı söyleyen Şahin, "Mutluluktan ağlayacağım diyebilirim” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Ustalara Saygı Gecesi”nin konuğu usta sanatçı Selami Şahin oldu. Duygu selinin yaşandığı gecede 4-15 yaş aralığındaki 90 çocuktan oluşan "Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri" korosu Selami Şahin’in eserlerini koro ve solo halinde seslendirdi. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar da şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

“PROJE TÜM ŞEHİRLERDE DEVAM ETMELİ”

sanatçı Selami Şahin, düzenlenen programın anlatılmaz derecede güzel olduğunu söyledi. Projenin Türkiye çapında uygulanması gerektiğini ifade eden Şahin, “Proje çok güzel. Ben diyorum ki Türkiye’mizin bütün şehirlerinde bu projeye devam etsinler çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu gecenin bana anısı yetecek, yani mutluluktan ağlayacağım diyebilirim” diye konuştu.

“BÜYÜKÇEKMECE’YE ÖZEL KÜLTÜR FAALİYETİ”

‘Ustalara Saygı Gecesi’ projesinin amacı hakkında açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kültür ve sanata önem veren belediyecilik anlayışı ile bu geceleri düzenlediklerini ifade etti. Akgün konuşmasının devamında şöyle konuştu:

“Topluma sanat anlamında hayatını vermiş, toplum tarafından kabul görmüş, hala ayakta bulunan hala işinin başında olan ve sanatını icra eden bu değerli mihenk taşlarını bir vesile ile taltif etmeyi, bir program dahilinde bunu sürekli kılmayı ve bir proje ile Büyükçekmece’nin özel bir kültür faaliyeti haline getirdik. Adını da Ustalara Saygı Gecesi koyduk.”

PASTA KESİLDİ

Çocuk korosunun konserinden sonra sahneye çıkan Selami Şahin eserleri arasında yer alan 2 parçayı canlı olarak seslendirdi. Programa ayrıca ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan da katıldı. Selami Şahin etkinlik sonunda geceye özel hazırlanan pastayı kesti. Gecede son olarak sanatçılar, protokol ve çocuk korosu hep birlikte ‘Hey Hey Bakar mısın?’ isimli şarkıyı söyledi.

Mutluluktan Ağlayacağım Diyebilirim\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mutluluktan Ağlayacağım Diyebilirim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement