Mutso Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mutso Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hilmi Giresun başkanlığında yapıldı.

10.04.2013 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hilmi Giresun başkanlığında yapıldı.

Yatağan Termik Santrali Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Giresun, iki dönemden beri samimi, şeffaf ve doğru hizmet anlayışı içinde, sadece üyelerine hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Oda olarak 8 ilçede yaklaşık 5 bin üyeye hizmet verdiklerine işaret eden Giresun, "Yönetim ve meclisle birlikte üye menfaati için hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz çalışıyoruz. Meclisimiz olarak 'Üyelerimiz oda için değil, oda üyelerimiz için vardır' felsefesiyle yola çıktık" dedi.

Giresun, üyeleri yerlerinde ziyaret edip, ortak ilçe meclis toplantıları gerçekleştirdiklerini, ekonomik, kültürel, ticari konularda bilgilendirme ve eğitim toplantıları düzenlediklerini kaydetti.

Üye bilgilendirme eğitimleri kapsamında son olarak sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in sunumuyla "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" konulu seminer düzenlediklerini bildiren Giresun, "Üyeleri son derece yakından ilgilendiren bu kanun konusunda üyelerin mutlaka bilgi edinmeleri gerekiyordu. İl olarak bir ilki başlattık. İkisi Rodos'ta olmak üzere 3 uluslararası fuar düzenledik. Kıyı ticaretinin gelişmesi ve Türk Yunan ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunuyoruz" diye konuştu.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ise 2013 Ocak, Şubat ve Mart ayları faaliyet raporu hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılanlara iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ tarafından "İşletmelerde Başarının Formülü ve Şirketlerde Kurumsallaşma" konulu seminer verildi.

Seminere Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Başkan Yardımcıları Şükrü Altınay, Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri katıldı. - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mutso Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement