Myp: Devlet Bahçeli Artık Ciddiye Dahi Alınmadığını Görmeli - Son Dakika
Güncel

Myp: Devlet Bahçeli Artık Ciddiye Dahi Alınmadığını Görmeli

Myp: Devlet Bahçeli Artık Ciddiye Dahi Alınmadığını Görmeli

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Evirgen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmalarının etkisini ve gücünü kaybettiğini öne sürerek, "Artık neredeyse ciddiye dahi alınmadığını görmelidir.

28.08.2014 11:22

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Evirgen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmalarının etkisini ve gücünü kaybettiğini öne sürerek, "Artık neredeyse ciddiye dahi alınmadığını görmelidir. Tabanda istifa sesleri yükselirken kulak tıkayıp kongrelerini yapan ve gençleşen partileri eleştirmekten vazgeçmeli ve kendisi de kendini yenilemek ve güven telkin etmek adına partisini acilen seçimden önce kongreye götürmelidir" dedi.

Evirgen, yaptığı açıklamada, Bahçeli'nin, 12 yıl boyunca partiyi gençleştirmek yerine statüko ile milli iradeyi işgal altına aldığını savunarak, şunları ifade etti:

"Hala sığ söylemlerle tabanın gazını almaya çalışıp diğer taraftan AK Parti'nin istediği gibi hareket etmesine alan açmaktadır. Ülke bir enkaza sürükleniyor. Bu enkazın altında herkes kalacaktır. Bahçeli ya istifa edip milli iradenin önünü açarak siyasete hizmet etmeli ya da milliyetçi cepheyi bir arada tutacak yeni simaları en üst seviyede yönetime getirmelidir. Bu ısrarına devam ederse taban 2015 seçimlerin de daha da parçalı bir hale gelecektir. Bu parçalı görüntünün tek sorumlusu ise Devlet Bahçeli olacaktır. Değişim sağlanmazsa 2015 seçimlerinde MHP, Meclis dışında dahi kalabilir. Bahçeli sıradan ve formaliteden bir kongre değil, tam tersi milletimizde heyecan uyandıracak yeni nesil siyasileri vizyona taşıyacak bir kongre ile milli irade adına bir çekim merkezi oluşturmalıdır. Bu nedenle bu kongre dışarıda 2015 seçimine katılacak milli duruşa sahip partilerin liderlerine de bir çağrı olmalıdır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Myp: Devlet Bahçeli Artık Ciddiye Dahi Alınmadığını Görmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement