Naim Mu-So ile Müziğin Keyfini Yeniden Hissedin - Son Dakika
Güncel

Naim Mu-So ile Müziğin Keyfini Yeniden Hissedin

Extreme Audio ses sistemlerinde trendleri belirlemeye devam ediyor. Kaliteli müzik dinleyenler Naim MU-SO'nun muhteşem ses kalitesiyle farkı hissedecek.

13.04.2016 16:08

Dünyanın en prestijli ses sistemi markalarından Naim'in kendi teknolojisiyle ürettiği Naim MU-SO kusursuzluğu ile ön plana çıkıyor. Eşsiz ve küçük tasarımı ile Naim MU-SO yüksek ses üretmek için incelikle ayarlanmış bir müzik sistemi, 6 adet hoparlörüyle 450 Watt'lık bir güce hakim. Kaliteli müzik deneyimi Naim MU-SO artık mümkün.

Airplay desteği ile tüm Apple ürünlerine bağlanabilen Naim MU-SO, Spotify, Deezer, Tidal, Soundcloud gibi çevrimiçi yayın platformlarıyla da uyumlu çalışıyor. Naim MU-SO'yu oda sınırlarından uzak veya yakın bir şekilde yerleştirirken sesi optimize edebileceğiniz iki farklı equalizer ayarlarıyla müzik dinlemenin keyfini yeniden tanımlıyor. iOS ve Android uygulamasıyla Naim MU-SO'yu tabletinizden veya telefonunuzdan da kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Extreme Audio'nun Maslak veya Koşuyolu mağazalarından satın alabileceğiniz Naim MU-SO'nun KDV dahil satış fiyatı 1000 pound.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Naim Mu-So ile Müziğin Keyfini Yeniden Hissedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement