Nazilli Belediyespor'da Kahramanmaraşspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Kahramanmaraşspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Ertem: "Geçen haftaki galibiyetimizin anlam kazanabilmesi için kendi sahamızdaki bu maçı da mutlaka kazanmamız gerekiyor"

10.02.2015 15:04

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşıspor deplasmanında aldıkları galibiyetle oyuncuların moral kazandığını, Kahramanmaraşspor karşısında da aynı başarıyı ortaya koymak istediklerini söyledi.

Ligte her takımı önemseyerek ciddi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Ertem, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Gölbaşıspor deplasmanı galibiyetinde kazandığımız moral ile hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başladık. Şu anda çok iyi gidiyoruz ve oyuncularımız oldukça başarılı. Geçen haftaki galibiyetimizin anlam kazanabilmesi için kendi sahamızdaki bu maçı da mutlaka kazanmamız gerekiyor. Ligte artık zayıf, güçlü takım diye bir kavram yok. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanarak kazanmak için çıkıyoruz."

Ertem, taraftar desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek tüm Nazillileri maça beklediklerini sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Kahramanmaraşspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement