Nazilli CHP'li Aday Talipoğlu'ndan İlginç Talep - Son Dakika
Güncel

Nazilli CHP'li Aday Talipoğlu'ndan İlginç Talep

Nazilli CHP\'li Aday Talipoğlu\'ndan İlginç Talep

CHP'nin Aydın'dan beşinci sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir minibüs kooperatifinde ilginç bir taleple karşılaştı.

01.06.2015 15:31

CHP'nin Aydın'dan beşinci sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir minibüs kooperatifinde ilginç bir taleple karşılaştı. Minibüs şoförünün kendilerine özel bir günün olmadığını söylemesi üzerine Talipoğlu, konu hakkında elinden gelen çalışmayı yapacağı sözünü verdi.

CHP'li Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Çankır ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Nazilli'de şehir içi minibüs kooperatifini ziyaret etti. Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan'ın da bulunduğu sohbette; minibüs şoförlerinden Uğur Şengül, Talipoğlu'ndan ilginç bir talepte bulundu. 32 yıldır şoförlük yaptığını dile getiren Şengül, ülkede kutlanan özel günler arasında şoför esnafına yönelik bir gün olmadığını belirterek, "Tayfun abi ülkede sağlık çalışanları günü, doktorlar günü, hemşireler günü gibi her meslek branşına uygun bir gün kutlanıyor. Anneler ve babalar gününde biz şoförler olarak da bu günleri kutlayıp, çiçekler ve hediyeler allıyoruz. Ancak biz şoförlere yönelik hiçbir özel gün yok. Sizden ricam meclise gittiğinizde bizler için de kutlanabilecek bir özel gün tespit edilmesi için çalışma yapın. Ben 32 yılda kaç milyon kilometre yol kat ettim. Bizleri de düşünün. Biz bunu federasyon yetkililerine de ilettik ama bir sonuç alamadık. Bu konuya siz bir zahmet el atın" dedi.

Başta şaşıran ardından gülümseyen Talipoğlu da kendisine hak vererek bu konuda çalışma yapacağını dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli CHP'li Aday Talipoğlu'ndan İlginç Talep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement