Nazilli'de 1472 Sokak Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de 1472 Sokak Hizmete Açıldı

Nazilli\'de 1472 Sokak Hizmete Açıldı

Nazilli Belediyesi tarafından 61 sokağa bağlantılı şekilde açılan 1472 sokak’ın yol düzenleme çalışmalarından sonra kaldırım düzenleme çalışmaları da tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

21.11.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi tarafından 61 sokağa bağlantılı şekilde açılan 1472 sokak'ın yol düzenleme çalışmalarından sonra kaldırım düzenleme çalışmaları da tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Menderes Parkı güneyinde yer alan 1472 sokağın parke taşı ile kaplamasını tamamlamasının ardından sokağın kaldırım için ayrılan bölümlerinde kaldırım düzenleme çalışmalarını başlattı.

Nazilliye yeni yollar açarak şehrin çehresini değiştiren Nazilli Belediyesi 61 sokak ile bağlantılı şekilde açılan 1472 sokağın yol kısmının parke taşı ile döşenmesini ardından sokak üzerinde evi olan vatandaşların mağdur edilmemesi için vakit kaybetmeden yolun kaldırım kısımlarının parke taşı döşeme işlemine geçildi.

Yollarının açılması ile rahat eden sokak sakinleri Nazilli Belediyesinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

Nazilli çevresi ve merkezde açılan yollar ile Nazilli'nin çehresini değiştirdiklerini ve görevlerinin hizmet üretmek olduğunu vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Yıldıztepe mahallesinde oluşturulan yeni yerleşim alanları ile birlikte bizde belediye olarak yeni yolların açılmasını sağlıyoruz. 61 sokağa bağlantılı olarak açılan 1472 sokak yolunda 150 metrelik alanı kilitli parke taşı ile döşedik. Yolun tamamı parke taşı kaplandıktan sonra kenar bordür taşları döşenen kaldırımlar tamamen parke taşı ile kaplanarak vatandaşımızın kullanımına hazır hale geldi" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 1472 Sokak Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement