Genelkurmay Eski Başkanı Necdet Özel: İhanet Ettiler - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Eski Başkanı Necdet Özel: İhanet Ettiler

Genelkurmay Eski Başkanı Necdet Özel: İhanet Ettiler

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Ankara Gölbaşı'nda açıklamalarda bulundu. Özel, FETÖ mensuplarının TSK'ya ihanet ettiğini söyledi.

19.08.2016 14:09  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bombaların hedefi olan Ankara Gölbaşı'nda açıklamalarda bulundu. Özel, "Demokrasi Türkiye'de ne güzel işliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlıyorlar. TSK'ya çok büyük ihanet etmişlerdir çünkü onlar Atatürk ilke ve intikaplarına bağlı olarak eğitildiler fakat bugün görüyoruz ki bazı kişilerin emirlerine göre hareket etmişler" dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in konuşmasından satır başları;

"TSK'YA İHANET ETMİŞLER"

Demokrasi Türkiye'de ne güzel işliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlıyorlar. TSK'ya çok büyük ihanet etmişlerdir, çünkü onlar Atatürk ilke ve intikaplarına bağlı olarak eğitildiler fakat bugün görüyoruz ki bazı kişilerin emirlerine göre hareket etmişler.

"BUNLAR VATANDAŞLIĞI BİLE HAKETMİYORLAR"

TSK'nın görevi Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasal düzenini korumaktır. Bunlar ise bozmaya çalışmışlardır. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kimliğini bile hak etmiyorlar. Cezalarını tabi ki çekeceklerdir.

"TÜM İHBAR VE İDDİALAR İNCELENMİŞTİR"

Gelen bütün ihbar ve iddialar tarafımızca incelenmiştir. Bunun her türlü belgesi arşivde vardır. FETÖ'ye ilişkin bütün ihbarlar incelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Eski Başkanı Necdet Özel: İhanet Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement