Neden Sadece Mesut? Diğerlerini Neden Eleştirmedi? - Son Dakika
Güncel

Neden Sadece Mesut? Diğerlerini Neden Eleştirmedi?

Neden Sadece Mesut? Diğerlerini Neden Eleştirmedi?

Almanya ile İtalya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final maçının 90 dakikası 1-1 berabere bitti.

03.07.2016 14:31

Almanya ile İtalya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final maçının 90 dakikası 1-1 berabere bitti. Almanya'nın tek golünü Mesut Özil attı. Uzatma devrelerinde de taraflar birbirine üstünlük sağlayamayınca penaltı atışlarına geçildi. Takımlar karşılıklı penaltı kaçırınca, turu geçip yarı finale yükselen takım tam dokuzar penaltı atışı sonrası belli oldu. Dokuzuncu penaltıyı kullanan Hector, golü atınca Almanya da yarı finalist oldu.

FIRSAT BEKLEMİŞ GİBİ

Federal Hükümetin küçük ortağı Hıristiyan Sosyal Birlik (CSU) Partili Bavyera Eyalet Maliye Bakanı Markus Söder, maç gecesi kendisine ait sosyal medya hesabında herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Bakan Söder, "Şaşkın! 40 yıldır bekliyoruz. Özil'e bir daha asla penaltı yok. Gelecekte sadece genç oyuncular penaltı atsın" mesajı paylaştı. Söder'in neden Mesut'u hedef aldığı anlaşılmadı. Oysa Mesut, Almanya'nın maçtaki tek golünü atmıştı. İyi de futbol oynamıştı. Ayrıca Mesut dışında oyunlarıyla fazla göz doldurmayan Müller ve Schweinsteiger de penaltı atışlarından yararlanmamıştı.

YA DİĞER FUTBOLCULAR

Mesut, kaleciyi bir köşeye, topu başka köşeye göndermiş ancak şansız şekilde top direkten dönmüştü. Müller ve Schweinsteiger ise gecenin belki de en kötü vuruşunu yapan futbolculardı. Üstelik Mesut Schweinsteiger'e göre daha da genç.

Almanya'da Türkiye'nin AB'ye girmesine her zaman karşı çıkan, her seçim döneminde ülkede yaşayan Türkleri ve Türkiye'yi seçim malzemesi yapan CSU'ya mensup bakanın Mesut için böyle bir paylaşımda bulunması, akıllara, "Acaba Bakan maçı izlemedi mi?" sorusunu getirdi. Bakan'ın neden Mesut'u hedefine alıp da penaltı kaçıran diğer iki futbolcu Müller ile Schweinsteiger'i almaması da ilginç bulundu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Neden Sadece Mesut? Diğerlerini Neden Eleştirmedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • city:antalya:7: Almanlar daima kendinin iyi yanini digerlerinin kötü yanini gösterirler. 0 0 Yanıtla

Advertisement