Net Holding'den 'Milli Piyango İhalesi' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Net Holding'den 'Milli Piyango İhalesi' Açıklaması

Net Holding tarafından yapılan açıklamada, “Milli Piyango’nun özelleştirilmesine ilişkin yapılacak olan ihale sürecinin hızlı bir şekilde tekrar gündeme alınması, biz yatırımcılar açısından oldukça pozitif bir gelişme olarak değerlendirilmektedir” denildi.

04.05.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Net Holding tarafından yapılan açıklamada, "Milli Piyango'nun özelleştirilmesine ilişkin yapılacak olan ihale sürecinin hızlı bir şekilde tekrar gündeme alınması, biz yatırımcılar açısından oldukça pozitif bir gelişme olarak değerlendirilmektedir" denildi.

Net Holding'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ın bugün canlı yayında kamuoyu ile paylaşmış olduğu üzere; Milli Piyango'nun özelleştirilmesine ilişkin yapılacak olan ihale sürecinin hızlı bir şekilde tekrar gündeme alınması, biz yatırımcılar açısından oldukça pozitif bir gelişme olarak değerlendirilmektedir. Bir önceki ihalede olduğu gibi; Net Holding A.Ş. olarak Türkiye'deki şans oyunları pazarına olan inancımız aynı şekilde devam etmektedir. Özelleştirilme sürecinde en önemli yatırımcılardan bir tanesi olmayı planlıyoruz. Yakın bir tarihte, ihaleye ilişkin bilgi setinin yatırımcılar ile paylaşılmasına istinaden detaylı açıklama şirketimizce siz değerli kamuoyu ile paylaşılacaktır." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Net Holding'den 'Milli Piyango İhalesi' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement