Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver; - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver;

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver;

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver önümüzdeki 2.5 yıllık süreçte planlanan 1 milyar 250 milyon liralık yatırımla birlikte Nevşehir’in farklı bir konsepte sahip olacağını söyledi.

17.04.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver önümüzdeki 2.5 yıllık süreçte planlanan 1 milyar 250 milyon liralık yatırımla birlikte Nevşehir'in farklı bir konsepte sahip olacağını söyledi.

Nevşehir Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Coşkun Kırtıl başkanlığındaki Türk Hava Kurumu Şube yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i, üst üste 3. kez belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver, ustalık dönemi olarak da isimlendirdiği bu sürecin hızlı bir yatırım hareketliliğine sahne olacağını belirterek, "Dini İlimler Kampüs alanımız içerisindeki Kuran-ı İlimler Merkezi tamamlanmak üzere, inşallah bu yaza doğru cami inşaatımız da başlayacak. Bu alanda yapılandırılacak okulların yapımına yönelik olarak da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 9 nisan 2014 tarihinde ihale yapıldı.Diğer yanda Adalet Sarayımız devam ediyor, olimpik kapalı yüzme havuzumuzun inşaatı hızla sürüyor, Türkiye İstatistik Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ve Yedekleme Merkezi'nin de bu kapsamda yapımları büyük bir hızlılık içerisinde sürüyor.O na keza Nevşehir Belediyemizin yeni hizmet binası ve alışveriş merkezi ile şehir meydanı inşaatı da tüm hızlılığı içerisinde devam ediyor.Nevşehir Kalesi ile de ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor. İnşaallah Nevşehir in birkaç yıl sonra farklı bir konsepti olacak."dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement