Nevşehir Belediyesi Ekipleri Kar Mücaledesinde - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Belediyesi Ekipleri Kar Mücaledesinde

Nevşehir Belediyesi Ekipleri Kar Mücaledesinde

Nevşehir’de Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir içerisinde trafiğin sağlıklı bir şekilde işleyişinin sağlanabilmesi için kar ile mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

17.02.2015 10:15

Nevşehir'de Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir içerisinde trafiğin sağlıklı bir şekilde işleyişinin sağlanabilmesi için kar ile mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, gece geç saatlerden itibaren kar küreme ve tuzlama araçlarını kendi sorumluluk alanına giren yol ağının yanı sıra, yağışın etkili olduğu ve kar nedeniyle yolun kayganlaşması ile birlikte çok sayıda trafik kazasının da yaşandığı Ürgüp yolu üzerinde de devam ettirdi.

Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere cadde ve mahallelerde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri kar ile mücadele çalışmalarına, çok sayıda iş makinası katılıyor. İş makinaları yollarda biriken kar kütlelerini temizlerken, tuzlama çalışmalarını aynı hızlılık içerisinde gerçekleştiriliyor. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Belediyesi Ekipleri Kar Mücaledesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gulhan dagıstan: valla o ekip her nenense ara sokaklara hıc gelmıyo. ben 350 evler esen sok. sakınıyım ve burda diz boyu kar ne tuzlama ne tmızleme var coluk cocuk markete kayarak ucarak gıdıyoruz rıcam o beledıyenın ekıbının buralarada gelmelerı 0 0 Yanıtla

Advertisement