Nevşehir'de AK Parti 2, MHP 1 Milletvekili Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de AK Parti 2, MHP 1 Milletvekili Çıkardı

Nevşehir\'de AK Parti 2, MHP 1 Milletvekili Çıkardı

Nevşehir'de AK Parti 2, MHP ise 1 milletvekili çıkardı.

07.06.2015 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de AK Parti 2, MHP ise 1 milletvekili çıkardı. 2011 seçimlerinde Ak Parti 3 milletvekilliğini almıştı. MHP ise 16 yıl sonra Nevşehir'de milletvekili çıkartma başarısı gösterdi.

Resmi olmayan sonuçlara göre MHP'nin yaklaşık 16 yıl sonra milletvekili çıkarması  kentte büyük sevinç yarattı. Nevşehir'de MHP en son 18 Nisan 1999 genel seçimlerinde İsmail Çevik ve Mükremin Taşkın'la 3 milletvekilinden 2'sini kazanmıştı. Bugün yapılan seçimde Nevşehir'de 691 sandıkta 203 bin 116 seçmen oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara Nevşehir'de son 3 dönemden bu yana milletvekillerinin tamamını  yüzde 60.4 ile kazanan AK Parti, bu kez yüzde  52.6 ile üçüncü sıra milletvekilini kaybetti.

Nevşehir'de kesin olmayan sonuçlara göre AK Partili eczacı Mustafa Açıkgöz ile avukat Murat Göktürk, MHP'den ise, sürücü kursu sahibi işadamı Mehmet Varol milletvekili kazandı. Kesin olmayan sonuçların ortaya çıkması ile birlikte partililerde MHP il binası önünde toplandı. Kalabalık grup uzun süre sloganlar attı, havai fişekler patlatıldı. Araçlarına binen MHP'liler bayraklar sallayıp, 'Bozkurt' işareti yapıp konvoy oluşturdu. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de AK Parti 2, MHP 1 Milletvekili Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement