Nevşehir Gürcü Lana'nın Kaybolan Köpeği Roni İçin Gözyaşları - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Gürcü Lana'nın Kaybolan Köpeği Roni İçin Gözyaşları

Nevşehir Gürcü Lana\'nın Kaybolan Köpeği Roni İçin Gözyaşları

Gürcü Lana'nın kaybolan köpeği roni için gözyaşları Nevşehir'in Avanos ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan Gürcistanlı 10 yaşındaki Lana Ketelitze, kaybettiği köpeği "Roni"yi ağlayarak arıyor.

11.07.2015 10:29

Gürcü Lana'nın kaybolan köpeği roni için gözyaşları

Nevşehir'in Avanos ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan Gürcistanlı 10 yaşındaki Lana Ketelitze, kaybettiği köpeği "Roni"yi ağlayarak arıyor. Ketelitse, biriktirdiği tüm harçlığını köpeği bulup getirenlere vereceğini söyledi.

Gürcistan'dan annesi Mari Ketelitze ile birlikte, Nevşehir'in Avanos ilçesi Yukarı Mahalleye yerleşen ve bir süredir burada yaşayan Lana, 9 aylık Cocker cinsi, erkek köpeğiyle arasında güzel bir dostluk kurdu. Köpeğiyle özel olarak ilgilenen küçük kız, çok sevdiği hayvan dostunu okulda bile yanından ayırmadı. 2 gün önce yine köpeğiyle beraber, gezmeye çıkan küçük Ketelitse, burada köpeğini kaybetti. Kayıp ilanı veren ve afişler yaptıran Lana, ağlayarak " Bu afişteki köpeğimi gördünüz mü ?" diyerek,Roni'yi aramaya başladı. 2 gündür her köşe başına bakan, ev ev, işyeri işyeri dolaşan küçük kız, yaş gününde ortadan kaybolan köpeğini bulanları ödüllendireceğini ve tüm harçlığını vereceğini belirtti. Köpeğinin pasaportunun dahil, tüm belgelerinin eksiksiz olduğunu ve özel mamayla beslenerek, ilaç aldığını ifade eden Ahmet Ergün Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi küçük kız, gözyaşları içinde şunları söyledi: 'Cocker cinsi 9 aylık köpeğim kayboldu. Adı Roni. Onu çok seviyorum. Köpeğimin pasaportu da var. Onu bulabilmek için afişler yaptırdım. Lütfen köpeğimi görenler arasın. Köpeğimi bulanları ödül olarak ne isterlerse veririm. Biriktirdiğim harçlıklarımı vereceğim. Köpeğim özel mama yiyordu. Hatta hasta olduğu için, ilaç kullanıyordu. Eğer o ilaçları kullanmazsa, köpeğim ölür. Bu köpek benimle beraber sürekli okula gelirdi. Köpeğim yanımda olduğu için, o zamanlar çok mutluydum ama artık hep ağlıyorum. Köpeği gören ya da bulan olursa, lütfen arasın veya getirsin. Ne isterlerse veririm. Bu köpek benim için çok önemli.ö

Minik kız, köpeği görenlerin veya bulanların 0535 581 03 73 numaralı telefona ulaşmalarını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Gürcü Lana'nın Kaybolan Köpeği Roni İçin Gözyaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement