Nevşehir Peribacaları Beyaza Büründü Ayrı Bir Güzellik Kattı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Peribacaları Beyaza Büründü Ayrı Bir Güzellik Kattı

Nevşehir Peribacaları Beyaza Büründü Ayrı Bir Güzellik Kattı

Peribacaları beyaza büründü ayrı bir güzellik kattı YURDUN dört bir yanında kar ve soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, karın güzel yanları Kapadokya'da kendini gösterdi.

19.01.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peribacaları beyaza büründü ayrı bir güzellik kattı

YURDUN dört bir yanında kar ve soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, karın güzel yanları Kapadokya'da kendini gösterdi. Bölgeyi kaplayan kar, peribacalarına ayrı bir güzellik kattı.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da peribacaları yağan kar ile beyaza büründü. Kar altında görmeye değer bir manzaraya oluşturan peribacaları, adeta kardan gelinlik giydi.

Kar birçok yerde yaşamı olumsuz etkilerken, yılda ortalama 2,5 milyon turist tarafından ziyaret edilen Kapadokya'nın ünü ve sembolü peri bacalarının güzelliğine güzellik kattı.

Her mevsim ziyaretçilerine farklı güzellikler sunan peribacaları, kar altındaki beyaz görüntüsü ile objektiflere konu oldu.

Karla kaplanan peribacaları, özellikle Göreme Açık Hava Müzesi ile Uçhisar Kalesi ve çevresinde bir birinden güzel görüntüler oluşturdu.

Bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler, peribacalarını bu kez de beyazlar içinde görüntüledi.

ŞEHİR MERKEZİNDE TUZLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Dünden itibaren soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına giren Nevşehir'de, bu sabah saatlerden itibaren başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oluyor.

Soğuk havanın da etkisi ile şehrin ana arterlerinde yağan karın buzlanmaya neden olmaması için Nevşehir Belediyesi ekipleri tuzlama çalışmalarına hız kazandırdılar.

Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle trafiğin yoğun olduğu ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarını gün boyu devam ettirecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Peribacaları Beyaza Büründü Ayrı Bir Güzellik Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement