Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan Emniyete Destek - Son Dakika
Yerel

Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan Emniyete Destek

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmalar yürüten Nevvar Salih İşgören Vakfı, Balçova'daki Salih İşgören Polis Merkezi Amirliği Lojmanlı Hizmet Binası'nın bakım, onarım ve tadilatı için İzmir Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

15.09.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmalar yürüten Nevvar Salih İşgören Vakfı, Balçova'daki Salih İşgören Polis Merkezi Amirliği Lojmanlı Hizmet Binası'nın bakım, onarım ve tadilatı için İzmir Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun, yaptığı açıklamada, vakfın kurucusu merhum Salih Recep İşgören'in yaptırdığı eserlerin korunması, topluma sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılarak devam ettirilmesi ve hayırseverin sağlığında verdiği desteklerin sürdürülmesi amacıyla çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.

Bu çalışmalar kapsamında İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret ettiklerini, Balçova'daki Salih İşgören Polis Merkezi Amirliği Lojmanlı Hizmet Binası'nın bakım, onarım ve tadilatına ilişkin protokol imzaladıklarını bildiren Urgun şu bilgileri aktardı:

"Diğer polis merkezlerimizin onarımı ile arsaları hazır olduğu söylenen Basınsitesi ve Örnekköy Polis Merkezlerinin yapımı için görüşmeler oldu. Bunun dışında emniyet mensuplarımızın yükseköğrenimde okuyan çocukları için eğitim bursu verilmesi için de çalışmalara başladık, yakında sonuçlanır. Toplum destekli polis aracılığıyla ulaşılan ihtiyaç sahiplerine de hem eğitim bursu, hem de Kurban Bayramı'nda giyim yardımı verilecek. Bunun yanı sıra İzmir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bir araştırma ve dökümantasyon merkezi kurulması için çalışmalarımız var. Toplumsal huzurumuzun sağlanmasında fedakarca çalışan emniyet teşkilatına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan Emniyete Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement